Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : sales

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 53288355555

Free call
Γραμμή Παραγωγής
 • Isoamyl Xanthate νατρίου (κάλιο)
 • Αιθυλικό Xanthate νατρίου (κάλιο)
 • Ισοβουτιλικό Xanthate νατρίου (κάλιο)
 • Ισοπροπύλιο Xanthate νατρίου (κάλιο)
 • Nash
Ικανότητα παραγωγής της επιχείρησής μας, ποιότητα των προϊόντων, και τάξη ακεραιότητας γραμμών παραγωγής μεταξύ των κορυφαίων εσωτερικών αντίστοιχων. Μεταξύ τους, XANTHATE, DITHIOPHOSPHATE, Z200, του ΣΟΥΛΦΙΔΊΟΥ ΝΑΤΡΊΟΥ, κ.λπ. τα πρότυπα προϊόντων έχουν οδηγήσει τη βιομηχανία. Τα λεπτά χημικά προϊόντα που παράγονται από την επιχείρηση ομάδας μας είναι αυτήν την περίοδο σε κυριάρχη θέση στον κόσμο, και τα φάρμακα μείωσης είναι στο πρώτης τάξεως επίπεδο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Τα νέα προϊόντα μπορούν να αναπτυχθούν σύμφωνα με τις ανάγκες του ορυχείου.

Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων για κάθε ορυχείο, και ανοίγουμε μια 24ωρη άμεση υπηρεσία για να παρέχουμε τις οδηγίες σχετικά με τα διάφορα ζητήματα επίπλευσης απεικονίζω από κάθε ορυχείο. Και σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών, θα ορμήξουμε στο ορυχείο στην πρώτη φορά και θα επικοινωνήσουμε στενά με τους πελάτες, χρησιμοποιώντας τα επιστημονικά πειράματα για να λύσουμε τα προβλήματα που προκαλούνται από την εμπειρία, και να εξασφαλίσουμε ότι οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το φάρμακο βολικά και γρήγορα.

Ι. διαδικασία ελέγχου προμήθειας
1. Σκοπός
Αυτή η διαδικασία διευκρινίζει τις απαιτήσεις ελέγχου για τη διαδικασία προμήθειας. Ο σκοπός είναι να εξασφαλιστεί ότι οι αγορασμένες πρώτες ύλες και τα βοηθητικά υλικά καλύπτουν τις απαιτήσεις, αποτρέπουν την αγορά των κάτω του μετρίου προϊόντων, και ελέγχουν τη διαδικασία προμήθειας.
2 πεδίο της εφαρμογής
Αυτή η διαδικασία ισχύει για την προμήθεια των πρώτων υλών και των βοηθητικών υλικών που απαιτούνται από την επιχείρηση, την αξιολόγηση προμηθευτών, και την επαλήθευση προϊόντων.
3 ευθύνες
3.1 το αγοράζοντας τμήμα είναι το κεντρικό διοικητικό τμήμα για την υλική προμήθεια. Αρμόδιος για την οργάνωση της αξιολόγησης του προμηθευτή, αρμόδιας για την προετοιμασία των απαραίτητων πρώτων υλών της επιχείρησης, το σχέδιο προμήθειας βοηθητικών υλικών, και την εφαρμογή της προμήθειας προϊόντων.
3.2 το τμήμα ενεργειακού εξοπλισμού, το τμήμα ποιοτικής επιθεώρησης και προστασίας του περιβάλλοντος, και το τμήμα τεχνολογίας παραγωγής συμμετέχουν στην αναθεώρηση του προμηθευτή και είναι αρμόδια για την επιθεώρηση και την επαλήθευση της αγοράς.

3.3 το Υπουργείο ενεργειακού εξοπλισμού, το Υπουργείο ποιοτικής επιθεώρησης και προστασίας του περιβάλλοντος, και το Υπουργείο τεχνολογίας παραγωγής είναι αρμόδια για τη διατύπωση των προτύπων προμήθειας και των τεχνικών απαιτήσεων για τις πρώτες ύλες και τα βοηθητικά υλικά, και τη συμμετοχή στην αξιολόγηση προμηθευτών.
3.4 το τμήμα τεχνολογίας παραγωγής είναι αρμόδιο για την προετοιμασία των υλικών εφαρμογών, τη συμμετοχή στις αξιολογήσεις προμηθευτών, και την παροχή των εκθέσεων σχετικά με τη χρήση των αγορασμένων προϊόντων.


Κύρια προϊόντα:
Σειρά επίπλευσης, σειρά Frother, τροποποιητής, εστέρες, πράκτορας WaterTreat, Flocculant σειρά, κ.λπ.

 


 

OEM / ODM
 • Εργοστάσιο
 • Εργοστάσιο
 • Εργοστάσιο

Τα λεπτά χημικά προϊόντα που παράγονται από την επιχείρηση ομάδας μας είναι αυτήν την περίοδο στην κυριάρχη θέση στον κόσμο, και τα ακατέργαστα χημικά προϊόντα όπως οι πράκτορες μείωσης είναι απολύτως στον κορυφαίο στην Κίνα. Παραδείγματος χάριν, τα mercapto-βασισμένα προϊόντα που παράγονται από την επιχείρησή μας έχουν μια ετήσια ικανότητα παραγωγής περισσότερων από 100.000 τόνων, ταξινομώντας πρώτα στην Κίνα από την άποψη της ακρίβειας και της παραγωγής, και σε μια απόλυτη κυριάρχη θέση στον κόσμο. Οι σφαιρικοί πελάτες, είτε εθνικές χημικές ουσίες Mitsui ορυχείων είτε της Ιαπωνίας χαλκού της Χιλής, είναι μακροπρόθεσμοι πελάτες της επιχείρησής μας. Μεταξύ τους, οι απαιτήσεις ακρίβειας των χημικών ουσιών Mitsui για τα mercapto-βασισμένα προϊόντα έχουν φθάσει στην ακρίβεια 99,9996 έως 99,9999, και μπορούμε να τους συναντήσουμε. Στηριζόμαστε στα πλεονεκτήματα της κλίμακας, βελτιώνουμε την ποιότητα των προϊόντων, μειώνουμε τις τιμές προϊόντων, και παρέχουμε στις εσωτερικές επιχειρήσεις μεταλλείας τα χαμηλού κόστους και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Το σύνθημά μας είναι: ποιότητα εξαγωγής, τιμή στην εσωτερική αγορά. Ο αφρίζοντας πράκτορας (Νο 2 πετρέλαιο), xanthate, μαύρο φάρμακο, 012 σειρές, flocculant που παράγεται από την επιχείρησή μας γίνεται με την πιό πρόσφατη μέθοδο, που όχι μόνο εξασφαλίζει την ποιότητα του προϊόντος, αλλά και βελτιώνει την προστασία του περιβάλλοντος του προϊόντος. Είναι το πρώτο στη βιομηχανία για να περάσει την περιβαλλοντική πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων για να ελαχιστοποιήσει την περιβαλλοντικούς ρύπανση και τον κίνδυνο που προκαλούνται από τα προϊόντα μείωσης.
Στεκόμαστε στη θέση που εξετάζεται για το χρήστη, αλλάζουμε τον προηγούμενο τρόπο παραγωγής, και προσθέτουμε τον ξεραίνοντας εξοπλισμό, έτσι ώστε βουτυλικό xanthate της επιχείρησής μας έχει υποβληθεί σε μια σκόνη-κοκκώδης-λεπιοειδή διαδικασία, η οποία εγγυάται πλήρως του χρήστη κατάλληλου και γρήγορου, μειώνουμε το ποσό σκόνης εισπνεόμενο, και μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα του προϊόντος και να μειώσουμε το κόστος χρήσης.Qingdao Sesame Chemical Co., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Qingdao Sesame Chemical Co., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Qingdao Sesame Chemical Co., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2
 

Ε & Α
 • Φιλικό προς το περιβάλλον πράσινο εργοστάσιο
 • Προηγμένο εργοστάσιο
 • Ποιοτικό εργοστάσιο

Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων για κάθε ορυχείο, και ανοίγουμε μια 24ωρη άμεση υπηρεσία για να παρέχουμε τις οδηγίες σχετικά με τα διάφορα ζητήματα επίπλευσης απεικονίζω από κάθε ορυχείο. Και σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών, θα ορμήξουμε στο ορυχείο στην πρώτη φορά και θα επικοινωνήσουμε στενά με τους πελάτες, χρησιμοποιώντας τα επιστημονικά πειράματα για να λύσουμε τα προβλήματα που προκαλούνται από την εμπειρία, και να εξασφαλίσουμε ότι οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το φάρμακο βολικά και γρήγορα.

 • «Χρονική υπηρεσία ζωής»: επισκεπτόμενος πελάτης για να παρέχει termly τη λύση για τα τεχνικά προβλήματα
 • «Δυναμική υπηρεσία»: επισκεπτόμενος πελάτης για να πιάσει aperiodically την κατάσταση της εργασίας των προϊόντων μας
 • «Υπηρεσία δικτύου»: μοιραμένος τις πληροφορίες αποθεμάτων με τον πελάτη με τηλέφωνο και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να διευκολύνει την πίεση του αποθέματος και να μειώσει το κόστος
 • «Αδικαιολόγητη υπηρεσία»: Σε περίπτωση προβλήματος του προϊόντος, θα υπάρξει μια σαφής απάντηση το συντομότερο δυνατό, και θα πάμε στην περιοχή να λύσουμε εάν είναι απαραίτητο το πρόβλημα.

Μετά από τα έτη αδιάλειπτων προσπαθειών, η επιχείρησή μας έχει προκύψει στη βιομηχανία με τη μοναδική γοητεία της και είναι σε κυριάρχη θέση. Αντιμετωπίζοντας την κατάσταση καινούργιων αγορών, θα καταβάλουμε επίμονες προσπάθειες και θα συνεχίσουμε να δίνουμε το παιχνίδι στα δύο χαρακτηριστικά «της ποιότητας» και «της υπηρεσίας»!

 

 

Τα προϊόντα που παράγονται από την επιχείρησή μας γίνονται με τις πιό πρόσφατες μεθόδους, που όχι μόνο εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων, αλλά και βελτιώνουν την προστασία του περιβάλλοντος των προϊόντων, και ελαχιστοποιούν τη ρύπανση και τον κίνδυνο που προκαλούνται από τα ορυκτά προϊόντα επεξεργασίας στο περιβάλλον. Στεκόμαστε στη θέση που εξετάζεται για το χρήστη, αλλάζουμε τον προηγούμενο τρόπο παραγωγής, και προσθέτουμε τον ξεραίνοντας εξοπλισμό, έτσι ώστε βουτυλικό xanthate της επιχείρησής μας έχει υποβληθεί στις σκόνη-κοκκώδης-λεπιοειδείς διαδικασίες, εξασφαλίζοντας πλήρως ότι ο κατάλληλος και ο γρήγορος, μειώνει το ποσό σκόνης εισπνεόμενο, και μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα του προϊόντος, και μειώνουμε το κόστος χρήσης.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

592459654@qq.com
18853558576